Remmers Recycling | Over Remmers
IJzer verkopen Maastricht? Metaal verkopen? Wij kopen ijzer op! Ook non-ferro! Remmers Recycling Maastricht. Dé Metaalhandel & Metaal Recycling in Limburg.
15951
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15951,bridge-core-2.0.8,translatepress-nl_NL,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

OVER REMMERS

Remmers Recycling

Remmers Recycling is een klantgerichte familiebedrijf gespecialiseerd in metaal. Wij zijn gevestigd in Maastricht, maar onze diensten reiken uit in heel Nederland, België en Duitsland.

 

Remmers Recycling werkt met een van de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen wij efficiënter grondstoffen winnen uit metaalafval. Zo kunnen wij garant staan voor de laagste prijs voor onze diensten.

 

Remmers Recycling doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door het hergebruiken van metaalafval hoeven wij minder op zoek te gaan naar nieuwe grondstoffen. Dit is duurzaam en beter voor het milieu.

WhatsApp!